SPA & WELLNESS

Din dorința de a oferi o oaza de liniște si relaxare clienților noștri, am conceput zona de SPA a hotelului nostru incorporând cat mai multe din elementele naturii. Vă invitam sa va deconectați de la cotidian si sa pășiți in atmosfera serenă a Muller SPA. Clienții hotelului nostru beneficiază de acces gratuit la sala de fitness. Accesul la restul facilitaților se face contra cost, pe baza de rezervare.

SALA DE FITNESS

Situata in zona de SPA a hotelului nostru, sala de fitness are vestiare spațioase si dușuri walk-in cu spatii alocate separat pentru bărbați si femei. Va punem la dispoziție aparatura moderna care acoperă toate necesitățile iubitorilor de mișcare. Dotările includ: bicicleta eliptica, banda de alergare, bicicleta orizontala, banca de antrenament si gantere pentru antrenamente de forță.

CABINET DE MASAJ

Experiența de spa nu poate fi completa fără un masaj corporal. Specialiștii noștri oferă o gama variata de servicii într-o atmosfera intima si relaxanta atât pentru clienții hotelului cat si pentru publicul larg. Pentru rezervări si detalii suplimentare va rugam sa ne contactați.

JACUZZI

Jacuzzi-ul Muller Spa este un model de ultima generație, si poate găzdui confortabil pana la 5 persoane. Veți beneficia de o relaxare absoluta datorita design-ului ergonomic, a multiplelor jeturi de apa si aer, a suportului pentru sticla si pahare precum si a muzicii ambientale.

SAUNA USCATA

Sauna uscata este construita din lemn de pin nordic si are o capacitate de 5 persoane. Spațiul este prevăzut cu un panou si ușa din sticla pentru a preveni senzația de claustrofobie. Interiorul este prevăzut cu iluminare si muzica ambientala si o soba ultra moderna.

SAUNA UMEDĂ

Sauna umeda are o capacitate de 5 persoane si este placata cu ceramica de înalta calitate. Lumina led ambientala va contribui la deconectarea dumneavoastră absoluta.

DUS EMOȚIONAL

Dusul emoțional are rolul de a va transporta in natura. Jeturile de apa care variază ca intensitate si temperatura, aromoterapia, cromoterapia, se întrepătrund pentru a reda experiența unor fenomene naturale: ploaie tropicala, ploaie de vara, furtuna, etc.

DUS SCOȚIAN

Dusul scoțian este o forma de terapie cu apa  in care se alternează fluxul de apa calda si rece. Se considera ca, in timpul dusului, sistemul circulator se dilata si se contracta alternativ, ceea ce ofera beneficii pentru corp.

CAMERA DE RELAXARE / SALINA

Camera de relaxare este un spațiu seren in care se regăsesc 3 șezlonguri încălzite, placate cu ceramica si un perete iluminat din cărămidă de sare de Himalaya. Decorul este completat de elemente din mușchi natural. Temperatura din interiorul camerei va determina degajarea unor ioni negativi readucand echilibrul de ioni din aerul aflat in interior. Efectul sării consta si in detoxifierea, egalizarea, energizarea organismului uman. Aceste cărămizi de sare sunt utilizate atât pentru efectul estetic deosebit cat si pentru rolul lor terapeutic.

GENERATOR DE GHEATA ÎN FULGI

Terapia cu căldură/rece a fost un tratament eficient bine-cunoscut încă din epoca romană. Încălzirea și răcirea îmbunătățesc fluxul sanguin prin vasodilatație și vasoconstricție, iar frigul și căldura s-a dovedit că stimulează fluxul sanguin în sistemul limfatic, ceea ce are un efect pozitiv asupra procesului inflamator, care este principalul mecanism al organismului de vindecare a țesutului deteriorat. Gheața poate fi folosită pentru a calma furnicăturile pielii, pentru a răci rapid pielea încălzită după o saună, ca răcorire într-o saună încălzită, pentru a răci apa, pentru masaj (terapie cu gheață).

ZONA DE LOUNGE

Ideala pentru a te relaxa intre terapii, zona de lounge are 5 șezlonguri confortabile.