CENTRU DE CONFERINȚE

Muller Hotel aduce în regiunea Galați – Brăila un centrul de conferințe spațios și ultra-modern  unde se pot organiza evenimente de business de înaltă clasa: conferințe, seminarii, prezentări, masa rotunda, workshop-uri, cursuri sau întâlniri de afaceri. Centrul are în dotare de 2 săli, sala de conferințe și sala de seminarii,  care dispun de echipamente audio-video de ultimă generație. Accesul la internet de mare viteză este gratuit și disponibil în tot perimetrul centrului. Pentru o experiență completa punem la dispoziție parcare privata gratuita și servicii de restaurant personalizate. Adițional veți beneficia de profesionalismul echipei noastre pentru realizarea unui eveniment de succes.

SALA DE CONFERINȚE

Sala de conferințe are o capacitate de 90 de persoane. Design-ul modern și aerisit este completat cu echipamente de ultima generație: videoproiector, ecran de proiecție mare (2/3m), sistem de sonorizare cu 2 microfoane wireless, pupitru cu microfon si internet de mare viteza.

CONTACTATI-NE ACUM

SALA DE SEMINARII /ȘEDINȚE

Sala de seminarii, cu o capacitate de 14 locuri, este un spațiu elegant dedicat întâlnirilor business restrânse. Amenajarea include o masa ovala prevăzută cu stații de încărcare laptop și 18 fotolii elegante și confortabile. Dotările includ: videoproiector, ecran interactiv, sistem de sonorizare, camera video pentru scanat documente și internet de mare viteza.

CONTACTATI-NE ACUM