FOOD & EVENTS

Muller Hotel pune la dispoziție 2 locații de lux: restaurant și cafenea / bistro, care pot găzdui o paleta completa de evenimente private. Profesionalismul echipei noastre precum și experiența culinara Premium definesc standardele serviciilor Muller.

RESTAURANT

Restaurantul Muller Hotel are un design clasic și foarte elegant și are o capacitate de 120 de persoane.  Mesele mari si rotunde, scaunele din lemn masiv extrem de confortabile, candelabrele, elementele de decor pictate manual, ringul de dans generos va invita într-o atmosfera aristocratica.

Este un spațiu ideal pentru organizarea evenimentelor sociale: nunti, botezuri, aniversari, etc. Încăperea este dotata cu climatizare, stație de tratare a aerului și un sistem de sonorizare de înalta fidelitate. Meniul restaurantului vine cu propuneri gastronomice unice, este personalizabil și poarta semnătura unui Chef cu vasta experiență în domeniu. Barul nostru oferă în completare o varietate larga de băuturi și cocktail-uri.  Terasa restaurantului și parcarea privata gratuita constituie un plus în desfășurarea evenimentelor dumneavoastră.

CONTACTATI-NE ACUM

 

CAFENEA / BISTRO

Un spațiu multifuncțional și modern, Muller Bistro dispune de 29 de locuri și deservește mai multor scopuri. Diminețile sunt dedicate micului-dejun și aromatelor cafele. Spațiul oferă căldura și intimitate și este ideal pentru întâlniri sociale sau de afaceri unde se poate servi masa. Pasiunea pentru excelenta bucătăriei se regăsește în Meniul creat de Chef-ul nostru, conceput pentru a satisface toate gusturile.

CONTACTATI-NE ACUM