MAI MULT DECAT UN HOTEL, O EXPERIENȚĂ

Despre noi

Home » Despre noi

Muller Hotel

Confort și Eleganță

Inaugurat în noiembrie 2022, Muller Hotel a fost un proiect ambițios sub semnătura agenției de turism AGATUR Galați. După mai mult de 30 de ani de activitate în industria turismului, pasul către industria ospitalității a părut firesc.

Numele nu este ales întâmplător, hotelul nostru are o istorie: în anul 1872 Rudolf H. Muller deschide în orașul Brăila o fabrica de bere bavareza. Necesitatea extinderii a făcut ca în anul 1905, un grup de arhitecți italieni sa înceapă construcția sucursalei Galați, in actuala locație a hotelului nostru.

Hotelul este situat într-o zona rezidențială, liniștită și este construit pe o suprafață de 3000 mp, care include o parcare privata. Locația este ideala  la 1,3 km distanta fata de Faleza Dunării și 1,6km fata de centrul orașului.

Muller Hotel este mult mai mult decât o unitate de cazare excepțională. Clădirea poarta o semnătura arhitecturala unica, cu respect pentru istoria locului și se evidențiază ca un edificiu de referință în regiune. Zona de spa, restaurantul de evenimente, cafeneaua și centrul de conferințe vin în completarea dorinței noastre de a oferi un spectru larg de servicii clienților noștri.

“Misiunea noastră este sa ridicam standardele in industria ospitalității pe plan local si național, oferind o experiență turistica elevata la cel mai înalt rang de confort si eleganta.”
Agache Costică – CEO & fondator AGATUR